Popboks - Zemunska svirka Come Stereo i Kriški [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 05.03.2013. 13:44

Zemunska svirka Come Stereo i Kriški

Slovenački i srpski sastav nastupiće u klubu Fest 17. marta od 22 časa.

Coma Stereo je space rock grupa iz Maribora koja postoji od 2004. godine. Do sada je objavila tri albuma, zaključno sa prošlogodišnjim 1000 mest. Slovenci su u svojoj  imali preko 150 evropskih nastupa. Kriške su beogradski sastav čiji je zvuk na razmeđu kraut rocka, noisea i new wavea, a svoj debi album objavili su početkom prošle godine za etiketu Odličan hrčak, koji su zatim promovisali nastupima po Srbiji i inostranstvu.

Za ulaz na ovaj koncert potrebno je izdvojiti 400 dinara.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.