Popboks - Veliki Prezir u Domu omladine [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 05.03.2013. 13:21

Veliki Prezir u Domu omladine

Sastav će u petak 15. marta promovisati svoj EP Svetlost i dim.

Svetlost i dim je prvo vinilno izdanje u dve decenije dugoj karijeri domaćeg rock benda. Cena karte u pretprodaji je 500, a na dan koncerta 700 dinara. Muziku će pre i posle nastupa puštati Kišobran DJ Team. Koncert počinje u 21 čas, a ulaznice se mogu nabaviti u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard (TC Eurocentar).

"Želim da svi znate da ćemo sve da damo. I dušu i srce i sve! Kao da nam je ovo poslednji put! Koncerti u Beogradu uvek su pod visokim emotivnim naponom i ne sumnjam da će i ovaj biti takav. Biće i izvesnih iznenađenja u vidu gostiju koji će nam se pridružiti na bini. Jedva čekam!", najavljuje svirku u Beogradu frontmen grupe Vladimir Kolarić Kole.

foto: Anđela Grozdanić



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.