Popboks - Supernatural festival i ove godine [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 05.03.2013. 12:41

Supernatural festival i ove godine

Na sedmi po redu festival na beogradskoj Adi Huji moći će da se uđe besplatno ako reciklirate garderobu koja vam više nije potrebna.

Sva prikupljena garderoba biće donirana Crvenom krstu Beograda. Posetiocima bez iznošene garderobe je ostavljena mogućnost i da plate kartu koja ove godine košta 400 dinara. Organizatori najavljuju bogat muzički, ekološki i program za najmlađe. U okviru zelene pijace i zelene učionice, festival će biti prilika za predstavljanje velikog broja organizacija, izlagača i predavača. Prva imena izvođača biće objavljena iduće nedelje.

Prošle godine je ovaj festival, nastao sa idejom obeležavanja Svetskog dana planete Zemlje, okupio sedam hiljada ljudi a nastupali su Zemlja Gruva, Gušti, Sharks, Snakes & Planes i Duško Gojković. Drugu godinu za redom festival će biti održan u Supernatural parku na Adi Huji, nekadašnjoj divljoj deponiji građevinskog šuta, koja je u saradnji Supernatural pokreta sa opštinom Palilula pretvorena u park, što je zabeleženo u filmu Supernaturalpark, od deponije do parka (možete ga pogledati klikom na link).

 

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.