Popboks - Blues za B utorkom u DOB-u [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 04.03.2013. 11:40

Blues za B utorkom u DOB-u

Dom Omladine Beograda organizovaće seriju besplatnih koncerata blues muzike u okviru projekta Blues za B

Svakog utorka u Bluz klubu Doma omladine Beograda biće organizovani nastupi blues izvođača sa domaće scene. Prvi u martu nastupiće trio Cotton Pickers (5. mart, 21:00). Grupa je osnovana u Mladenovcu 2004. godine, a svira autorski blues rock po ugledu ZZ Top i slične sastave. Na nastupu u DOB-u bend će predstaviti publici debi album Slaugtherhouse Blues.

Sledećeg utorka (12. mart) koncert će održati Di Luna Blues Band, koji je još pre dve decenije oformio gitarista Dragan Marković Mare. Do kraja ovog meseca ljubitelji bluesa imaće priliku da u DOB-u čuju još i The Untouchables (19. mart) i Sirova koža (26. mart). The Untouchables je alter ego projekat beogradskog sastava Nesalomivi, dok je Sirova koža nedavno, povodom tri decenije na sceni, objavila kompilacijski album Don't Count My Days.

Program za mart:

  • 5. mart - Cotton Pickers
  • 12. mart - Di Luna Blues Band
  • 19. mart - The Untouchables
  • 26. mart - Sirova koža

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.