Popboks - Pro-Pain u Gun clubu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 26.02.2013. 11:20

Pro-Pain u Gun clubu

Američki bend Pro-Pain nastupiće u četvrtak (21:30) u Gun clubu

Pro-Pain će Beograđanima predstaviti materijal sa novog albuma Straight to the Dome, objavljenog u septembru prošle godine. Bend je pre Srbije imao nastupe u Nemačkoj, Švajcarskoj, Francuskoj i Hrvatskoj. Ulaznice za koncert mogu da se u pretprodaji kupe po ceni od 1.300 dinara u kafeu Šikarica, a na dan nastupa iznosiće 1.600 dinara.

Dark metal grupe Groteska, Vox Deorum i Teh Binary Mindz održaće svoje nastupe u sredu uveče (21:30) u Gun clubu, a cena ulaznice iznosiće 150 dinara. Za petak je u Gunu planiran Winter Carnage festival na kome će nastupiti Bombarder, Vehementer, Soul in Cage, Deeper Down, Alitor, Zloslut i Endezzma. Ulaz će se plaćati 700 dinara.

Grupe Eyesburn i Dot The Eye sviraće besplatno u subotu uveče u Gunu, a povod je deseti rođendan Orange Hil studija.

Gun club:

  • Sreda - Groteska, Vox Deorum, Teh Binary Mindz
  • Četvrtak - Pro-Pain
  • Petak - Winter Carnage festival
  • Subota - Eyesbourn, Dot The Eye
  • Nedelja - Gun session

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.