Popboks - NOFM festival od 22. do 28. februara u G12HUB [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 20.02.2013. 09:43

NOFM festival od 22. do 28. februara u G12HUB

Festival angažovane kulture, zvučnih i radijskih umetnosti NOFM održaće se od 22. do 28. februara u beogradskoj galeriji G12HUB

Organizator festivala je NOFM internet radio koji će predstaviti svoj novi stream kanal posvećen "isključivo zvučnim tenedencijama, eskperimentalnim i perforamtivnim umetnicima, konceptualnoj i primenjenoj muzici i aktivističkoj umetnosti utemeljenoj na slobodnom novinarstvu". Sve ovo biće predstavljeno kroz sedmodnevnu kustosku radio instalaciju 7 Days a Week beogradske umetnice Manje Ristić.

Publika će tokom festivala moći da vide projekcije sound art antroploškog filma. dokumentarce iz domena angažovane kulture i sajber aktivizma, radijske specijale i performanse, live DJ setove, electro-akustične, improv i free jazz performanse... Ulaz na sva dešavanja galeriji G12HUB biće besplatan.

Kompletan program i satnicu dešavanja možete pogledati na zvaničnom sajtu NOFM festivala i radija.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.