Popboks - Vračar Punks! [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 19.02.2013. 15:29

Vračar Punks!

U petak 22. februara u Božidarcu sviraju Šaht, Miki Pirs i PogonBGD.

Najstariji aktivni beogradski streetpunk sastav Šaht će ovom prilikom koncertno promovisati svoj šesti studijski album Čas anatomije i proslaviti svoj 24. rođendan. Koncert počinje u 20 sati, a ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u prodavnicama Felix Shop (TC Sremska) i The STREET (Desanke Maksimović 7) po ceni od 300 dinara.

"U ponedeljak 18. februara 2013. godine završeno je snimanje trećeg po redu, istoimenog albuma grupe Miki Pirs. Već u četvrtak 21. Feb. tačno u podne, kompletan materijal će biti zakačen negde na netu za besplatan “download”! O tome gde, prvo će saznati vaši čitaoci kao i svi koji redovno prate našu FB stranicu", kaže za Popboks Johnny Baracuda, gitarista grupe Miki Pirs, i dodaje: "Ko god bude poželeo da čuje deo novog materijala uživo, imaće tu priliku odmah sledećeg dana, u petak 22. Februara! Tada nastupamo u Božidarcu u okviru Vračar Punk Rocks festivala. Binu delimo sa grupom Šaht koji te večeri pune 24. godine, a tu su i nešto mlađi ali podjednako neprijatni Pogon BGD. Bili smo vredni. Častite nas pivom. Do sledeće prilike, pozdrav iz Pekama."

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.