Popboks - Izašao prvenac Cotton Pickersa [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 03.12.2012. 09:44

Izašao prvenac Cotton Pickersa

Bluz-rok bend Cotton Pickers (Mladenovac) objavio je debi album Slaughterhouse Blues za beogradsku izdavačku i promotersku kuću Long Play.

Bluz-rok bend Cotton Pickers (Mladenovac), koji postoji još od 2004, objavio je debi album Slaughterhouse Blues za beogradsku izdavačku i promotersku kuću Long Play.

Bend koji čine pevač i gitarista Jovan Stepić, njegov brat, basista Ivan i bubnjar Uroš Ugrinović, promovisaće prvenac u četvrtak 6. decembra u bioskopskoj sali Centra za kulturu Mladenovac. Ulaz je slobodan a najavljuje se i nastup za sada tajanstvenih gostiju.

"Slaughterhouse Blues je dobar odnos duše i distorzije", opisuje Jovan Stepić, i dodaje: "Snimili smo deset numera koje odišu energijom, ali ima i par stvari koje mogu da se nametnu emotivnijim slušaocima. Album je dosta tvrđi od konvencionalnih bluz izvođača, sa puno elemenata roka, što samim tim treba da bude prijemčivije publici. Zato sa punim pravom možemo sebe zvati rok bendom koji inspiraciju traži u emotivnim bluz pasažima".
 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.