Popboks - Prodato 10.000 ulaznica za Depeche Mode [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 30.11.2012. 09:08

Prodato 10.000 ulaznica za Depeche Mode

Za četiri nedelje prodato je 10.000 ulaznica za koncert koji će Depeche Mode održati 19. maja 2013. na beogradskom Ušću, saopštili su organizatori.

Za četiri nedelje prodato je 10.000 ulaznica za koncert koji će Depeche Mode održati 19. maja 2013. na beogradskom Ušću, saopštili su organizatori.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 2.990 dinara biće u prodaji do 10. decembra. Nakon toga toga cena za parter iznosiće 3.990 dinara, a dostupan je i ograničen broj ulaznica za fan pit po ceni od 5.990 dinara i VIP ulaznice od 9.900 dinara.

Kako se navodi, ulaznice za koncert već su kupili fanovi iz Norveške, Austrije, Rusije, Grčke, Velike Britanije, Amerike, Nemačke, Francuske i Izraela, iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i iz Bugarske, Mađarske i Rumunije.

„Volim nastupe uživo. Volim kontakt sa publikom na koncertima, izvođenje pesama po prvi put, svu tu ubrzanu energiju i izazove koji idu uz to. I dalje to volim više nego bilo koji drugi aspekt onoga što radimo, da budem iskren” izjavio je David Gahan.

U okviru velike evropske turneje Depeche Mode će svirati i 17. maja u Istanbulu, 21. maja u Budimpešti i 23. maja u Zagrebu (Hipodrom), kompletan spisak koncerata možete videti OVDE.

Bend je za april sledeće godine najavio izlazak novog albuma, te će publika u Srbiji imati prilike da čuje nove pesme, ali i čuvene hitove poput Enjoy the Silence, Personal Jesus,  Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On…

Organizatori su još dodali da su ulaznice za koncert u Srbiji među najpristupačnijim na turneji, kao i da je "za publiku u našoj zemlji obezbeđena i posebna promotivna cena ulaznica zbog otkazivanja koncerta 2009. godine".

Ulaznice se mogu kupiti online putem sajta Gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.