Popboks - Ljetno kino big band i Vlada Divljan promovišu EP [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 29.11.2012. 09:48

Ljetno kino big band i Vlada Divljan promovišu EP

Ljetno kino big band i Vlada Divljan koncertno će promovisati zajednički EP Četiri godišnja doba 6. decembra (22h) u zagrebačkom klubu Sax.

Ljetno kino big band i Vlada Divljan koncertno će promovisati zajednički EP Četiri godišnja doba (Aquarius Records) 6. decembra (22h) u zagrebačkom klubu Sax. Ulaznica košta 70 kn, a kako se najavljuje, oni koji je kupe "među prvima" dobiće na poklon EP.

Divljan sarađuje sa bendom iz Zagreba i svojim "novotalasnim savremenikom" iz osamdesetih Maxom Juričićem od kraja 2010, kada je počela serija međusobnih gostovanja, a više o tome čitajte u intervjuu sa Vladom na Popboksu.

Osnovu Ljetnog kina čine, uz Maxa (ukulele), Vlade (klarinet) i Buki (standup drum), a u proširenoj big band postavi su i Kuzma (harmonika), Barracuda (bas), Stane (cello), Surka (beatbox) i Gonzo (percussion).

Na EP-u Četiri godišnja doba su već poznate teme Najlepša (znana i kao Svakog jutra, sa Divljanovog albuma Sve laži sveta), i Vodim te na more, kao i pesme Samo jednu ljubav imam i Iza osmeha. Album predstavlja, kako se navodi, "hronologiju druženja Ljetnog kina i Divljana u Zagrebu 2012".



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.