Popboks - Video: Samostalni referenti - Paradoks [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 02.08.2012. 12:59

Video: Samostalni referenti - Paradoks

Samostalni referenti su snimili spot za pesmu Paradoks, drugi singl sa njihovog albuma The GreaTESTIS Hits koji se može besplatno preuzeti sa sajta MTV-ja.

Samostalni referenti su snimili spot za pesmu Paradoks, drugi singl sa njihovog albuma The GreaTESTIS Hits koji se može besplatno preuzeti sa sajta MTV-ja.

"Spot je snimlejn na Adi u Beogradu, opet u varijanti kao i većina naših spotova za 100 eura... Snimljen je za 2 sata jer je pola benda palo u nesvest na 40 stepeni. Referenti će svirati na Rock Village festivalu 18. avgusta i 14. septembra opet u Beogradu na Lađi... U oktobru idemo na mini turneju po Slovačkoj", kažu Referenti za Popboks. 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.