Popboks - Sutra Karma to Burn u Kulturnom centru Grad [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 12.12.2011. 17:44

Sutra Karma to Burn u Kulturnom centru Grad

Srbiju će po prvi put u karijeri posetiti kultni američki desert rock/stoner metal bend Karma to Burn.

Srbiju će po prvi put u karijeri posetiti kultni američki desert rock/stoner metal bend Karma to Burn.

Saopštenje:

Karma to Burn će 13-og decembra nastupiti u beogradskom klubu KC Grad. Od samog osnivanja 1996. svoju viziju rock muzike, perverzni, prljavi mix Jimi Hendrix-a, Black Sabbath-a, Led Zeppelin-a i Celtic Frost-a, beskompromisno su prezentovali u  (uglavnom), instrumentalnom obliku. Do sada su izdali pet studijskih albuma, na kojima su sarađivali sa mnogim, takođe ništa manje poznatim muzičarima, producentima svetske rock/metal scene npr. John Garcia (Kyuss), Scott Reeder (The Obsessed, Kyuss), Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters)...itd

Kao predgrupe, na ovom koncertu će nastupiti zagrebačka „stoner“ atrakcija Stonebride i beogradski „sludge“ teškaši, In From The Cold.

Šou počinje u 22h. Cena karte je 400din u predprodaji, 550din na dan koncerta. Karte se mogu kupiti od srede 16.11.2011. u objektima KC Grad, Braće Krsmanović 4 i „Felix“ shop, TC Sremska, II sprat. 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.