Popboks - Arctic Monkeys napili Gallaghera [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.05.2006. 00:00

Arctic Monkeys napili Gallaghera

Arctic Monkeys
Arctic Monkeys napili Gallaghera
Jedan brat ih je izvređao, a šefildski dečaci osvetili su se drugom Oasisu, i to tekilom.
Noel Gallagher je sve priznao i NME-u prepričao događaj, barem do onog dela večeri koji pamti: "Završio sam s Arctic Monkeysima posle njihovog koncerta i basista se odjednom stvorio sa tacnom punom tekila. Pomislio sam kako ne bi trebalo to piti, naročito ne u dva ujutro. Ali, nisam mogao odbiti da se ne osramotim."
Kad je shvatio da gubi kontrolu, hteo se povući, ali ga je bilo sramota pa je svojoj devojci, Sari MacDonald, pantomimom objasnio da ga treba izvući.
"Došla je do mene i rekla da moramo kući, a ja sam se pravio da sam iznenađen. Ne sećam se kako sam došao kući".


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.