Popboks - Searching For Sugarman pobednik Starigrad Paklenica film festivala [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.08.2013. 13:28

Searching For Sugarman pobednik Starigrad Paklenica film festivala

Kako se od samog početka festivala nagađalo, ovogodišnji dobitnik Oskara za najbolji dokumentarac - ‘Searching For Sugarman’ reditelja Malika Bendjelloula osvojio je nagradu za najbolji film četvrtog izdanja Starigrad Paklenica film festivala.

Nagradu publike je osvojio kratki film Piva klapa Kornelija rediteljke Sandre Polić-Živković. Nagradu za najbolju kameru odneo je film American Luthier Davida Aldricha, za najbolju režiju prizanje je osvojio Janez Burger za ostvarenje Priletni parazit, ali kdo je Marko Brecelj

Priznanje za najbolji scenario dobio je Music Man Murray Richarda Parksa, a specijalne nagrade festivala pripale su filmovima Šaban Miloša Stojanovića i Martino: Unstrung Iana Knocksa.

Nakon uručenja nagrada festivalska publika rasplesala se uz SPFF band u sastavu: Admir Ćulumarević, Nikša Bratoš, Đelo Hadžiselimović, Goran Kurjak i Ivica Propadalo.

Pročitajte recenziju filma Searching For Sugarman.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.