Popboks - Evropska unija finansijski podržala Jelen Demofest [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.07.2013. 12:46 · 1

Evropska unija finansijski podržala Jelen Demofest

Kancelarija specijalnog predstavnika Evropske unije u Bosni i Hercegovini odlučila je da finansijski podrži Jelen Demofest i postane jedan od sponzora te manifestacije.

"Jelen Demofest je već sada izuzetno popularan događaj i sva priznanja idu organizatorima koji su ga razvijali da sada. Evropska unija je uvek spremna da bude partner ljudima koji su pokretači u svojoj zajednici, tako da je ovo izvrsna prilika za saradnju. Nadam se da će rastući uticaj Jelen Demofesta ohrabriti bendove da učestvuju na njemu i privući veliki broj posetilaca", navodi se u izjavi Petera Sorensena, specijalnog predstavnika EU u BiH.

Jelen Demofest održaće se u Banjaluci od 18. do 20. jula. Ulaz će biti potpuno besplatan sva tri dana.

Prošle godine je na Demofestu pobedila banjalučka grupa Neuro.

 



Komentari

  • Gravatar for padaj silo i nepravdo, ovde član žirija avdo
    padaj silo i nepravdo, ovde član žirija avdo (gost) | 12.07.2013. 18.01.03
    eto, i posle se čude otkud toliko evroskeptika...
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.