Popboks - Novi album Eyesburna od 8. jula u prodaji [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.07.2013. 12:41 · 6

Novi album Eyesburna od 8. jula u prodaji

Eyesburn će posle 8 godina diskografske pauze objaviti 8. jula novi album 'Reality Check'.

Na Reality Check se nalazi 15 pesama, producirao je Miloš Mihajlovic (Blaze studios) dok je mastering uradio čuveni Jens Bogren (Fascination Street Studios). Disk se može kupiti od 8. jula u svim bolje snabdevenim prodavnicama, kao i naručiti direktno od izdavača, kuće Ammonite records (ammonite.records@gmail.com).

Eyesburn će u subotu 6. jula od 21h na letnjoj sceni sportskog centra Olimp na Zvezdari koncertno promovisati novi album. Ulaznice su u prodaji preko Eventima po ceni od 800 dinara.

Pogledajte ispod aktuelni spot za pesmu Frontline.



Komentari

  • Gravatar for jahvo
    jahvo (gost) | 05.07.2013. 17.55.49
    mi don gedit, ken samvan eskplejn mi pljiz?
  • Gravatar for Avishai Daen
    Avishai Daen (gost) | 05.07.2013. 22.07.31
    a jel im svirao na albumu onaj Cecin bubnjar?
  • Gravatar for dub war
    dub war (gost) | 07.07.2013. 13.43.34
    skindred
  • Gravatar for
    VoivodBG | 08.07.2013. 00.47.29
    Pre će biti Dub War. preteča Skindred-a, izvršili ogroman na Eyesburn zvuk, pogotovo na albumima Fool Control i Solid. Nije me kupio singl, i ovo nazovi žanrovsko brendiranje peace metal. je potpuno bespotrebno. Zanimljivo kako se nigde ne spominje i izlazak ploče koji bi trebalo da objave Miner Recordings u limitiranom tiražu.
  • Gravatar for tozzinjo
    tozzinjo (gost) | 08.07.2013. 14.50.20
    ne bih bas rekao da je ovo dub war uticaj. za fool control i solid se slazem, ali za ovaj album (a posebno za pretposlednji "how much for freedom") prije bih rekao da je veci uticaj fishbone, pogotovo zbog veceg udjela duletovog saksofona (vidi pod: angelo moore). ni mene ova stvar nije kupila, ali cekam kompletan album pa da vidim u kojem je to pravcu otislo. inace, ta "fool control / solid" atmosfera se vise moze osjetiti u iskazovoj stvari "warfare" gdje kojot u poslednja 2 minuta totalno krade show...
  • Gravatar for bad brain
    bad brain (gost) | 08.07.2013. 17.00.44
    Bad Brains na prvom mestu, pa onda Fishbone, Dub War, 24-7 Spyz kao najveći uticaji.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.