Popboks - Jamiroquai izabrali da im Svi na pod budu predgrupa [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.06.2013. 13:30

Jamiroquai izabrali da im Svi na pod budu predgrupa

Beogradska grupa Svi na pod nastupiće u nedelju uveče u Kombank areni kao predgrupa sastavu Jamiroquai.

Izbor beogradskog benda za predgrupu došao je direktno od menadžmenta Jamiroquaija.

"Energija koju Svi na pod emitiju je upravo ona koju želimo da se prenese našoj publici", navodi se saopštenju Jamiroquaija.

Svi na pod su pre mesec dana objavili singl Zlatne spirale. Iz Kombank arene navode da će, pored tri nove pesme, grupa Petra Rudića prilagoditi svoju set listu stilu Jamiroquai.

Jay Kay iz Jamiroquai uputio je video poruku fanovima u Beogradu u kojoj je poručio da se "raduje što će ih videti u Areni".

Foto: Vladimir MiladinovićKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.