Popboks - Jay Kay uputio video poruku Beograđanima [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.06.2013. 12:00

Jay Kay uputio video poruku Beograđanima

Osnivač i frontmen grupe Jamiroquai uputio je video poruku Beograđanima uoči koncerta u Kombank areni (30. jun).

"Zdravo ja sam Jay Kay. Radujem se što ću vas uskoro videti u Beogradu, 30. juna. Ready to go, rock ‘n’ roll", rekao je Jay Kay u video poruci.

Frontmen Jamiroquai je u videu naslonjen na jedan od mnogobrojnih automobila iz svoje privatne kolekcije (Dodge Charger kompanije Chrysler).

Članovi Jamiroquai u Beograd stižu sutra, dan uoči koncerta. Bend je tražio da ih u Areni uoči koncerta, između ostalog, čekaju pica i 100 grama kavijara.

Pogledajte ispod video poruku koju je Jay Kay uputio Beograđanima.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.