Popboks - Članovi Jamiroquai u subotu šetaju Beogradom [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.06.2013. 08:15

Članovi Jamiroquai u subotu šetaju Beogradom

Članovi grupe Jamiroquai dolaze u Beograd u subotu, dan pre koncerta u Kombank areni.

Jay Kay i ostatak benda, prema najavi iz Kombank arene, nameravaju da slobodno vreme provedu u šetnji kroz Beograd, kao i da u Knez Mihailovoj ulici obiđu izložbu Corners Of The Earth njihovog zvaničnog fotografa Bojana Hohnjeca.

Jamiroquai su uoči beogradskog koncerta tražili da im se obezbedi "količina hrane neophodna za vrlo gladne ljude". Bend je uglavnom tražio 'brzu hranu' poput pice i sendviča, kao i vina, energetska i gazirana pića, ali i 100 grama kavijara i cigarete. Za devojke koje su prateći vokali tražen je šampanjac.

Jamiroquai su poslednji put nastupili u Srbiji pre dve godine na Exit festivalu.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.