Popboks - Video: Iskaz ft. Coyote - Warfare [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.05.2013. 11:13 · 2

Video: Iskaz ft. Coyote - Warfare

Pančevački crossover sastav Iskaz je objavio spot za pesmu 'Warfare' koji su snimili u saradnji sa Coyoteom.

Warfare je prvi singl skinut sa predstojećeg albuma Tanatos, četvrtog studijskog izdanja Iskaza koje sa prethodnim albumom Eros čini tematsku celinu nazvanu Kritična masa. Izdavanje albuma je planirano za jun mesec ove godine.

Za režiju i realizaciju spota je zaslužan sam bend, dok produkciju potpisuju Marjan Vrhovac i Predrag Niškanović iz 15 Minutes pictures, Source Digital, Marko Živković i članovi benda Iskaz.

Pogledajte ispod video za pesmu Warfare:Komentari

  • Gravatar for Paula<3
    Paula<3 (gost) | 14.08.2013. 20.57.43
    pre neki dan dobila sam autogram od Coyota!! :>> Veeliki sam njegov fan<333 i ove pesme xD Bez njega to ne bi bilo to!! Pece and love!!!
  • Gravatar for wuxjyo
    wuxjyo (gost) | 14.08.2013. 23.27.55
    којот је увек океј. исказ никада није.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.