Popboks - Morrissey: Margaret Thatcher nije bila jak lider, već je bilo baš briga za narod [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 10.04.2013. 12:20 · 7

Morrissey: Margaret Thatcher nije bila jak lider, već je bilo baš briga za narod

Engleski pevač Morrissey izneo je povodom smrti Margaret Thatcher svoje mišljenje o nekadašnjoj britanskoj premijerki.

"Thatcherova nije bila jak i strašan lider. Nju je jednostavno bilo baš briga za narod, a ta njena grubost je transformisana u hrabrost od strane britanske štampe koja je pokušala da prepravi istoriju u cilju zaštite patriotizma", napisao je Morrissey na svom fan sajtu True To You, na kome inače konstantno iznosi svoja viđenja raznih društvenih tema.

Morrissey je dodao i da je istina da "ni jedan britanski političar nije bio toliko preziran kao Margaret Thatcher". On je ocenio i da će svako ko se usudi da protestuje na njenoj sahrani sledeće nedelje "sigurno zaraditi suzavac ako se nađe u vidokrugu policije".

Engleski pevač je u januaru ove godine izjavio da mu je malo nedostajalo da glasa za Partiju za nezavisnost Ujedinjenog kraljevstva.

 



Komentari

  • Gravatar for Ronald
    Ronald (gost) | 10.04.2013. 13.10.17
    jak na recima sada kada je mrtva ,..gde je bio do sada ,..
    • Gravatar for dusko
      dusko (gost) | 10.04.2013. 15.44.53
      Ako iko ima pravo da kritikuje Margaret Tacer onda je to bas Morrissey! Dovoljno je poslusati njogovu pjesmu "Margaret on the Guillotine" sa albuma Viva Hate iz 1988. godine. Inace vjerujem da bi svijet bio ljepsi, bolji i pravedniji da nije bilo M. Tacer i njoj slicnih.
  • Gravatar for Raphael Merriweathers Jr
    Raphael Merriweathers Jr (gost) | 10.04.2013. 13.41.28
    zanimljivo je kad vidis ko je danas sve zali
  • Gravatar for rej
    rej (gost) | 10.04.2013. 14.39.19
    Ronalde baš nemaš pojma, nisi slušao Smice, da obnoviš gradivo. dobar je matori narcis, evo šta mu je bio trip kad je uzeo ekser jednom: "I've taken it a couple of times. The first time I took it was the most astonishing moment of my life. Because - and I don't want to sound truly pathetic - I looked in the mirror and saw somebody very, very attractive. Now, of course, this was the delusion of the drug, and it wears off. But it was astonishing for that hour, or for however long it was, to look into the mirror and really, really like what came back at me. Now even though I had that wonderful experience, and it was a solitary experience - there was nobody else present - I'm not actually interested in drugs of any kind."
  • Gravatar for Avishai Daen
    Avishai Daen (gost) | 10.04.2013. 22.54.35
    Čuj protesti na sahrani! Inače, strašno držim do mišljenja muzičara o značajnim istorijskim ličnostima, politici i ekonomiji..
  • Gravatar for
    Dejvid_prvi | 11.04.2013. 01.12.07
    Ma dobar je matori....nego je smesna nasa drzavna televizija sa prilogom o doticnoj babetini...i onda hoce pretplatu.mogu da im posaljem samo kutiju sibica da se zapale!
  • Gravatar for Sukob "drolje" i "celulitare"
    Sukob "drolje" i "celulitare" (gost) | 12.04.2013. 08.17.09
    ali zato se Toni Bler brinuo za narod
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.