Popboks - HUGH CORNWELL - THE STRANGLERS (1981) - Razgovor u crnom [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Džuboks · 28.03.2013. 07:40

HUGH CORNWELL - THE STRANGLERS (1981)

Razgovor u crnom

Naravno, kako može da se desi nešto u vezi sa Stranglersima, a da to Saša Stojanović ne zabeleži. U vreme njihove renesanse i najvećeg komercijalnog uspeha u karijereri, Saša se našao sa Hughom Cornwellom i proćaskao o svemu tome

Saša Stojanović

Hugh Cornwell, bivši gitarista i pevač grupe The Stranglers, održaće koncert u Beogradu 30. marta na festivalu Long Night. Tim povodom smo iz arhive Džuboksa izvukli intervju koji je 1981. sa Cornwellom uradio Saša Stojanović.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.

Novo iz rubrike
Od istog autora

SAŠA STOJANOVIĆ – The Stranglers

Crna skulptura

Džuboks

ROKY ERICKSON (1980)

Kultivisani košmar

Džuboks