Popboks - Veliki prezir svira u Varšavi [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 22.01.2013. 13:06 · 2

Veliki prezir svira u Varšavi

Rock sastav iz Vrbasa Veliki Prezir održaće u nedelju koncert u klubu Kosmos u Varšavi. "Biće to prvi put da Veliki prezir svira pred inostranom publikom, ne računajući koncerte po regionu, odnosno nekadašnjoj SFRJ", rekao je za Popboks frontmen grupe Vladimir Kolarić Kole.

Rock sastav iz Vrbasa Veliki prezir održaće u nedelju koncert u klubu Kosmos u Varšavi. Biće to prvi nastup u karijeri benda pred inostranom publikom.

"Imaćemo samostalni koncert u glavnom gradu Poljske. BIće to prvi put da Veliki prezir svira u inostranstvu, pred inostranom publikom, ne računajući naravno koncerte po regionu, odnosno nekadašnjoj SFRJ. Tamo smo pozvani u okviru filmskog festivala Cinemania na kome će se prikazati film The Box Andrijane Stojković. Kako smo muziku za film prvenstveno radili ja i Boris Mladenović (Jarboli), odlučili su da nas pozovu da napravimo koncert. Postoji mogućnost da odmah u ponedeljak sviramo i u Krakovu. Ne znam još sve detalje ovog gostovanja, ali nam je veoma drago što ćemo imati priliku da i u Poljskoj promovišemo naše pesme", rekao je za Popboks Vladimir Kolarić Kole, frontmen Velikog prezira.

Veliki prezir je početkom ove godine predstavio EP Svetlost i dim.

 



Komentari

  • Gravatar for trebalo bi
    trebalo bi (gost) | 22.01.2013. 19.23.15
    kulturno da se kaze"...Boris Mladenovic i ja...", a ne "...ja i Boris Mladenović..."
  • Gravatar for jaki su mi komentari ovde
    jaki su mi komentari ovde (gost) | 23.01.2013. 16.32.30
    arbitri elegancije i poznavaoci kulture se javljaju i "peglaju" tekstove :D
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.