Popboks - Gratis snimci iz spavaće sobe bubnjara Babyshamblesa [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 02.08.2008. 22:00 · 1

Gratis snimci iz spavaće sobe bubnjara Babyshamblesa

Adam Ficek (desno), bubnjar britanskih Babyshamblesa - benda kontroverznog bivšeg lidera Libertinesa Petea Dohertyja (s ogrlicom) - ponudio je javnosti novi sajt, i na njemu 10 besplatnih pesama.

U pitanju su sobni snimci numera od kojih su neke predviđene za Ficekov debi album koji će se zvati kao i sajt: Roses, Kings, Castles.

Adam Ficek (desno), bubnjar britanskih Babyshamblesa - benda kontroverznog bivšeg lidera Libertinesa Petea Dohertyja (s ogrlicom) - ponudio je javnosti novi sajt, i na njemu 10 besplatnih pesama.

U pitanju su sobni snimci numera od kojih su neke predviđene za Ficekov debi album koji će se zvati kao i sajt: Roses, Kings, Castles.

Ficek kaže da nije imao nameru da pokazuje te pesme javnosti, ali se izdavač zainteresovao za njih, pa mu ih je stidljivo predstavio.

"Zaprepastio sam se kad su rekli da žele da objave čitav album", citira NME Ficeka.

Međutim, izdavač se predomislio, pa je Ficek odlučio da album objavi sam; datum određen za to je 22. septembar.

Snimci Adama Ficeka nastali u spavaćoj sobi njegovog doma dostupni su ovde.



Komentari

  • Gravatar for vasilevs
    vasilevs (gost) | 04.08.2008. 09.08.58
    ja mislio, neki bezobrazluci
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.