Popboks - Prvi 3D bioskop na otvorenom u Srbiji na Cinema Cityju [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 13.08.2013. 14:50

Prvi 3D bioskop na otvorenom u Srbiji na Cinema Cityju

Na ovogodišnjem Cinema City internacionalnom filmskom festivalu koji će se održati od 26. avgusta do 1. septembra u Novom Sadu, biće prikazano više od 130 filmova svrstanih u jedanaest selekcija.

Posetioci od danas mogu pronaći kompletan program festivala, uključujući precizirane lokacije i raspored projekcija  - OVDE.

Festival će se odvijati na deset gradskih lokacija među kojima su: Arena Cineplex, Arena 3D Open Air, Amstel Open Air, Muzej savremene umetnosti Vojvodine, Muzej Vojvodine, Galerija Matice srpske, Akademija umetnosti Novi Sad.

U pasažu iza bioskopa Arena Cineplex, na lokaciji Arena 3D Open Air po prvi put u našoj zemlji biće organizovan 3D bioskop na otvorenom. Ovaj revijalni deo festival Cinema Cityrealizuje zajedno s bioskopom Arena Cineplex. Kombinacija filmova inspirisanih klasicima stripa i nekima od kultnih ostvarenja filmske produkcije realizovanih u 3D tehnologiji biće okosnica programa ove lokacije.

Tokom pet festivalskih dana biće prikazano 10 filmskih hitova snimljenih u 3D tehnologiji medju kojima su Turbo, Iron Man, Čovek od čelika, Wolverine, Planes, Bitka za Pacifik čuvenog meksičkog reditelja Giljerma Del Tora, Star Trek, WWZ, Veliki Getsbi i film One direction koji će na festivalu Cinema City biti prikazan dva dana pre svetske premijere. Ovaj film prati razvoj grupe ‘One Direction' koja je prvi put su viđena u britanskom rijalitiju X FACTOR tokom 2010. godine kada se svaki od pevača predstavio posebno. Na predlog žirija formirali su grupu koja je takmičenje završila na trećem mestu. Po okončanju takmičenja, grupa je potpisala ugovor sa Sajmonom Kavelom, koji je postao njihov menadžer. Projekcije su planirane za 20:15 i 22:30. Cena ulaznica za ove projekcije iznosi 350 dinara uključujući naočare.

U sredu, 14. avgusta  počinje prodaja ulaznica za festivalske projekcije. Cena pojedinačne projekcije iznosi 150 dinara i  mogu se nabaviti u Gigstiksu Pariskom magazinu, Areni Cineplex ali i na svakoj od lokacija neposredno pred početak projekcije.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.