Popboks - Drugi susret kandidat za Oskara [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.08.2013. 12:31

Drugi susret kandidat za Oskara

Američka filmska akademija prihatila je kandidaturu dokumentarnog filma Drugi susret za Oskara za dugometražni dokumentarni film.

Film Drugi susret , reditelja Željka Mirkovića, snimljen u produkciji Optimistic filma, nakon  bioskopskih prikazivanja u Njujorku i Los Anđelesu, i kritika koje je dobio od strane časopisa New York Times, Los Angeles Times, Variety , Village Voice, LA Weekly zadovoljio je sve potrebne uslove i biće jedan od kandidata za Oskara 2014 za dugomentražni dokumentarni  film.

"U film je uloženo 5 godina iskrene energije i posvećenog rada jer su naše tri porodice, Zoltanova, Deleova i moja verovale da vrednosti o kojima film govori, kao što su porodica i mir, zaslužuju da budu globalno prepoznate kao vrednosti koje trajno nadahnjuju ljude. Nadam se da će i Oskar komisija koja dalje određuje sudbinu kandidature takođe tako sagledati film i da ce se Drugi susret na kraju naći među 5 nominovanih", rekao je reditelj i producent filma Željko Mirković.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.