Popboks - Ringo traži od fanova da mu za rođendan poklone mir i ljubav (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.07.2013. 12:00

Ringo traži od fanova da mu za rođendan poklone mir i ljubav (Video)

Nekadašnji bubnjar Beatlesa Ringo Starr uputio je poseban zahtev fanovima uoči svog rođendana.

Ringo Starr će u nedelju napuniti 73 godine, a u rođendanskoj želji, koju je uputio fanovima, zahtevao je da svi u podne naprave rukama znak za 'mir i ljubav' i izgovore te reči.

"Dobro jutro, dobar dan, dobro veče... Da, Ringo ovde. Mir i ljubav. Sledeće nedelje, sedmog dana, sedmog meseca je moj rođendan. Molim vas da toga dana u podne uradite 'mir i ljubav' gde god da ste", rekao je Starr u video poruci fanovima.

Magazin Celebrity Net Wortf objavio je prošle godine da je Ringo Starr najbogatiji bubnjar na svetu, sa imetkom od oko 300 miliona dolara.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.