Popboks - Godišnjica smrti Jima Morrisona [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 03.07.2013. 15:00

Godišnjica smrti Jima Morrisona

Jim Morrison, pevač i frontmen grupe The Doors, preminuo je na današnji dan, 3. jula 1971, u 27. godini života.

Jim Morrison je preminuo u kadi svog stana u Parizu usled prestanka rada srca, kako stoji u zvaničnom izveštaju o smrti.

Pretpostavlja se da je američki pevač umro od prevelike doze heroina, ali autopsija njegovog tela nije urađena. Lekar koji je proglasio smrt nije po tadašnjim francuskim zakonima mogao da zatraži obdukciju pošto na telu nije pronašao bilo kakve znakove borbe ili nasilne smrti.

Američki pevač je sa grupom The Doors objavio šest albuma u kratkom periodu od 1965. do 1971, a autor je i tri knjige poezije.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.