Popboks - Patric Carney i Mick Taylor gostuju na blues albumu Stephena Dale Petita [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.06.2013. 11:57

Patric Carney i Mick Taylor gostuju na blues albumu Stephena Dale Petita

Patrick Carney iz grupe Black Keys i Mick Taylor iz Rolling Stonesa sarađuju zajedno kao gosti na blues projektu Stephena Dale Petita.

Carney (na fotografiji) i Taylor pojaviće se kao gostujući muzičari na novom albumu Holla američkog blues izvođača Stephena Dale Petita.

"Sjajno je raditi sa najboljim muzičarima i producentima na svetu. Njih dvojica su svetski 'creme de la creme'. Jedva čekam da ljudi čuju kako zvučimo svi zajedno", izjavio je Stephen Dale Petit, koji je sa Taylorom već sarađivao prošle godine na pesmi Slide.

Patrick Carney je u februaru ove godine zaratio preko Twittera sa fanovima Justina Biebera.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.