Popboks - Sin Michaela Jacksona svedočio da mu se otac plašio koncertne agencije [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.06.2013. 10:23

Sin Michaela Jacksona svedočio da mu se otac plašio koncertne agencije

Prince Jackson (16), najstariji sin Michaela Jacksona, svedočio je na suđenju koncertnoj agenciji AEG.

Prince Jackson je pred porotom izjavio da se njegov otac plašio koncertne agencije i da je stalno tražio dodatno vreme za probe za This Is It nastupe, koji su u junu i julu 2009. godine trebali da se održe u londonskoj O2 areni.

Sin Michaela Jacksona izjavio da mu je otac u telefonskom razgovoru naglasio "da će ga ubiti ovi iz AEG-a", ne želeći da uđe u analizu šta je pod tim rečima zapravo mislio preminuli muzičar. On je dodao i to da je nekoiko dana pre smrti oca "čuo ljutit razgovor između direktora AEG-a Randyija Phillipsa i Michaela Jacksona".

Na prethodnom ročištu, direktor AEG-a Randy Phillips izjavio je da mu je bivša žena Lionea Richiea rekla da joj je duh Michaela Jacksona kazao da se slučajno ubio.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.