Popboks - Uskoro soundtrack Aleksandra Ranđelovića iz video igre Rise To Fame [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.06.2013. 08:48

Uskoro soundtrack Aleksandra Ranđelovića iz video igre Rise To Fame

Kompanija Level Bit objaviće soundtrack iz video igre 'Rise To Fame', za koju je pesme komponovao i producirao Aleksandar Ranđelović.

Video igra Rise To Fame za mobilne telefone, koja je pravljena po uzoru na čuveni Guitar Hero, objavljena je prošle godine. Svi izvođači pesama koje se pojavljuju u igri su iz Srbije, a sve numere je komponovao Aleksandar Ranđelović.

Iz Level Bita najavljuju da bi soundtrack iz Rise To Fame mogao da se pojavi već do kraja ove nedelje. Igra je trenutno dostupna na iTunessu, a uskoro će se pojaviti i android verzija u Google Play prodavnici.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.