Popboks - Video: Punčke - Prije spavanja [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.06.2013. 09:45

Video: Punčke - Prije spavanja

Hrvatski ženski bend Punčke objavio je spot za singl 'Prije spavanja' i najavio izlazak prvog studijskog albuma u septembru ove godine.

Punčke su do sada izdale EP Mehanizmi odbrane i demo album Robot koji hekla, a prvi zvaničan album zvaće im se Sunčano s povremenom naoblakom.

Spot Prije spavanja sniman je u Rijeci početkom juna. Režiju su radili Marta Ožanić i Kristina Barišić, a za miks i mastering bio je zadužen Hrvoje Nikšić.

Pogledajte ispod video za Prije spavanja.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.