Popboks - Video: Yeah Yeah Yeahs - Despair [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.06.2013. 11:15

Video: Yeah Yeah Yeahs - Despair

Grupa Yeah Yeah Yeahs objavila je video za numeru 'Despair' sa njihovog četvrtog studijskog albuma 'Mosquito'.

Spot za pesmu Despair snimljen je na vrhu Empire State Buildinga, a režirao ga je Patrick Daughters. Yeah Yeah Yeahs su prvi bend koji je dobio dozvolu za snimanje na vrhu Empire State Buildinga.

"Ovo definitivno nije bio još samo jedan cool dan u životu Yeah Yeah Yeahs. Bio je to istorijski momenat. Teško je uraditi tako nešto, a ne osećati simboliku. Pevati na vrhu Empire State Buildinga je za nas kao 'američki san'. Dovoljno je da se setimo gde smo bili pre deset godina, u nekom punk rock baru pili piće i smišljali ime za naš bend, a sada smo na vrhu Njujorka. To je zaista kao san", rekla je posle snimanja spota pevačica Karen O.

Yeah Yeah Yeahs su album Mosquito objavili u aprilu ove godine.

Pogledajte ispod novi spot Yeah Yeah Yeahs Despair.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.