Popboks - Moby dao besplatno sve svoje pesme nezavisnim filmadžijama [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.06.2013. 11:40

Moby dao besplatno sve svoje pesme nezavisnim filmadžijama

Američki muzičar Moby odlučio je da celokupan svoj rad ustupi na besplatno korišćenje nezavisnim filmskim autorima.

Moby je na svom sajt Mobygratis.com postavio više od 150 svojih objavljenih numera i 50 muzičkih podloga i celih pesama koje nije zvanično izdao.

Američki muzičar je pozvao sve nezavisne filmske autore da slobodno besplatno koriste bilo koju pojedinačnu ili više njegovih numera za svoje projekte. Moby je naglasio da očekuje da će njegovu ponudu najviše koristiti studenti širom sveta koji prave svoje prve filmove. On je dodao i to da njegov rad smeju da koriste i sve ostale neprofitne organizacije, kao i da se sva njegova muzika može koristiti na svim nekomercijalnim i nepolitičkim skupovima.

Moby je u Beogradu nastupio 2011, posle čuvenog fijaska Amy Winehouse, a na Exitu u Novom Sadu 2009.godine.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.