Popboks - Ozzy Osbourne: Nisam postao rock'n'roll pevač da bih na televiziji čitao vremensku prognozu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 19.06.2013. 11:33

Ozzy Osbourne: Nisam postao rock'n'roll pevač da bih na televiziji čitao vremensku prognozu

Frontmen grupe Black Sabbath očekuje da će sa novim albumom '13' uspeti da otera ružne uspomene na svoj čuveni porodični rijaliti šou 'The Osbournes' koji se od 2002. do 2005. prikazivao na MTV-ju.

"Naravno da žalim što sam radio taj jebeni rijaliti šou. Nisam ni želeo da budem na jebenoj televiziji. Nisam postao jebeni rock'n'roll pevač da bih na televiziji čitao vremensku prognozu, razumete šta mislim... Ovaj album piša po svemu tome prethodnom što sam radio", izjavio je Ozzy Osbourne u intervjuu za magazin NME.

Ozzy se osvrnuo i na svoju prethodnu izjavu da Bill Ward više nije član Black Sabbath jer je "zaboravio da svira bubnjeve".

"Postoji velika mogućnost da se Bill vrati u grupu na sledećem albumu. Želeli smo Billa i na ovom albumu. Možda može do sledećeg da popravi stvari. Ali, treba da znate da neće biti još novih 35 godina. Ja sada imam 65, a ne postoji jebeno snimanje u studiju posle smrti", zaključio je Osbourne.

Frontmen Black Sabbath se nedavno izvinio javnosti što njihov novi album 13 ne zvuči kao pesme Justina Biebera.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.