Popboks - Video: Presing ft. Pavle Popov - Robot čioda [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 29.04.2013. 09:50

Video: Presing ft. Pavle Popov - Robot čioda

Grupa Presing objavila je video za numeru 'Robot čioda', koju je uradila zajedno sa multiinstrumentalistom Pavlom Popovim.

Video Robot čioda režirao je Marko Kostić, dok glavnu žensku ulogu igra beogradska slikarka Danica Tešić.

"Od samog početka ovu pesmu prati dobar vetar. Najpre to što smo pronašli veoma talentovanog muzičara i elektroničara, Pavla Popova i skapirali se s njim, zatim podjednako važno, što se u projekat uključio režiser Marko Kostić. Uložili smo gotovo dva meseca intenzivnog rada u ovaj singl i spot, ali nije nam žao, jer rezultat je u najmanju ruku zanimljiv", navodi se u izjavi gitariste Presinga Vladimira Krakova.

Singl Robot čioda sastava Presing može i da se besplatno preuzme sa sajta MTV Srbija.

Pogledajte ispod video Robot čioda:

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.