Popboks - Bez golih grudi, zadnjica i genitalija na Grammyju [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 08.02.2013. 13:30

Bez golih grudi, zadnjica i genitalija na Grammyju

Ove godine neće biti golotinje na dodeli Grammy nagrada.

Ženski izvođači su upozoreni od strane organizatora da zadnjice, ženske grudi i genitalije moraju biti pokrivene tokom izvođenja numera i dodela nagrada. Imejl sa takozvanim dress codeom upućen je na adrese Rihanne, Taylor Swift, Alicie Keys, Kelly Clarkson i Carrie Underwood.

U pismu organizatora, pored molbi da se izbegne isticanje "problematičnih delova", stoji i da bi bilo poželjno da se izbegava "providna" odeća, odnosno materijali kroz koje se sporni delovi tela mogu videti čak i ako su potpuno pokriveni. Izvođači su upozoreni i da su kostimi sa tanga gaćama takođe problematični, kao i svaka druga vrsta donjeg veša koja otkriva genitalije i predeo oko njih. Navodi se i da je takođe zabranjeno i "svako isticanje ženskih bradavica".

Svi izvođači su upozoreni i da bilo kakva odeća sa rečima na stranom jeziku ili promotivnim sloganima mora prethodno biti odobrena od strane organizatora.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.