Popboks - Irie FM trijumfovali na evropskom rege takmičenju [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.06.2012. 14:58

Irie FM trijumfovali na evropskom rege takmičenju

Bend Irie FM pobedio je na Rototom European Reggae takmičenju koje je prošlog vikenda održano u italijanskom mestu Udine.

Bend Irie FM pobedio je na Rototom European Reggae takmičenju koje je prošlog vikenda održano u italijanskom mestu Udine.

U finale takmičenja, pored srpskog sastava, dospeli su još Arrokibi Roots (Italija), Sundyata (Francuska), Ital Audio (Velika Britanija), Chalwa Band i King Konsul (Španija) i Sattatree (Nemačka).

Nagrada će bendu omogućiti turneju na evropskim festivalima kao što su Rototom Sunsplash (Benikasim), United Island Festival (Prag), Summerjam (Keln), Reggae Radio Station Summer festival (Milano), Reeds Festival (Cirih), Uprising Reggae Festival (Bratislava), i drugi.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.