Popboks - Video: Plastic Sunday - Negde [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.06.2012. 14:13

Video: Plastic Sunday - Negde

Niški trio Plastic Sunday je izbacio spot za pesmu Negde, novi singl sa njihovog aktuelnog prvog albuma Razum traži razloge.

Niški trio Plastic Sunday je izbacio spot za pesmu Negde, novi singl sa njihovog aktuelnog prvog albuma Razum traži razloge.

Online etiketa web magazina Popboks – SILOS, objavila je u decembru prošle godine pomenuto izdanje, koje je inače dostupno za besplatan download.  Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.