Popboks - Subotička jazz radionica [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 15.05.2008. 08:55

Subotička jazz radionica

U prostorijama lokalne Muzičke škole Subotička muzička omladina u saradnji sa FOKUS fondacijom od 29. maja do 1. juna organizuje besplatnu jazz radionicu.

Predavanja vodi basista, kompozitor i jazz pedagog, prof. Igor Molnar, a radionica će se završiti zajedničkim jam sessionom učenika i predavača.

U prostorijama lokalne Muzičke škole Subotička muzička omladina u saradnji sa FOKUS fondacijom od 29. maja do 1. juna organizuje besplatnu jazz radionicu.

Predavanja vodi basista, kompozitor i jazz pedagog, prof. Igor Molnar, navode organizatori.

On radi za Royal college (Southeast Europe) i za Yale summer master class, do sada je svirao sa mnogim domaćim i stranim jazz muzičarima, tesno sarađuje sa prof. Zvonimirom Totom (državni univerzitet Illinois, Chicago - gitara) i Laki Akošem (Laki latino septet, Amsterdam - saksofon).

Radionica će se završiti zajedničkim jam sessionom učenika i predavača.

Svi zainteresovani muzičari mogu da se prijave na:
0638115894 (Daniel)
0637353949 (Bojan)Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.