Popboks - Povratak Spice Girls, ali bez pevanja uživo [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 02.07.2007. 00:00

Povratak Spice Girls, ali bez pevanja uživo

Povratak Spice  Girls, ali bez pevanja uživo
Povratak Spice Girls, ali bez pevanja uživo
„Pet devojaka koje su u međuvremenu postale žene“ ponovo će se okupiti i krenuti na svetsku turneju u decembru i januaru.
Turneja, potvrđena posle znalački vođene kampanje u štampi, biće prva od razlaza Spice Girls 2001. godine.
One će u decembru izdati i best of albumi i snimiti dokumentarac o sebi – naravno, sve to da zarade 60 miliona funti.
To će takođe biti prvi put da će se svih pet devojaka naći na sceni od 1998. godine, kada je Geri Halliwell napustila grupu radi solo karijere.
Na konferenciji za štampu u Londonu, na kojoj su najavile ponovno okupljanje, bilo je prisutno svih njih pet: Posh Spice (Victoria Beckham, 33), Sporty Spice (Melanie Chisholm, 33), Baby Spice (Emma Bunton, 31), Ginger Spice (Geri Halliwell, 34) i Scary Spice (Melanie Brown, 32).
Na turneji u decembru i januaru nastupaće ukupno 11 puta: u Los Anđelesu, Las Vegasu, Njujorku, Londonu, Kelnu, Madridu, Pekingu, Hongkongu, Sidneju Kejptaunu i u Buenos Airesu.
Kad ih je novinar Daily Maila priupitao da nešto otpevaju kako bi demantovale tračeve da su im glasovi propali i da će biti digitalno poboljšani na koncertima, odbile su to da učine rekavši kako „ne moraju ništa da dokazuju“.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.