Popboks - Prince u ratu sa muzičkim trgovcima [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 02.07.2007. 00:00

Prince u ratu sa muzičkim trgovcima

Prince u ratu sa muzičkim  trgovcima
Prince u ratu sa muzičkim trgovcima
Predstavnici najvećih svetskih izdavačkih kuća ljutito su reagovali na odluku Prince Rogersa Nelsona da novi album besplatno deli uz britanski primerak nedeljnog izdanja britanskog tabloida Mail on Sunday.
Princeovo izdanje Planet Earth sa 10 pesama - uključujući hitove Purple Rain, Sign O' The Times i Cream - zvanično će se pojaviti u prodaji tek 24. jula.
Uvređeni članovi britanske Asocijacije muzičkih prodavnica mu već prete da bi nakon ovakvog poteza mogao biti izbačen iz njihovih radnji, jer “ruši svaku percepciju vrednosti snimljene muzike”.
“Radi se o pružanju muzike masama, a on veruje u to širenje. Ovo je najveća inovacija u novinskoj promociju u poslednje vreme", izjavio je glavni urednik Mail on Sunday, Stephen Miron, koji je odbio da otkrije novčanu visinu ugovora sa Princeom.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.