Popboks - I ove godine VOXstock [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.06.2007. 00:00

I ove godine VOXstock

I ove godine  VOXstock
I ove godine VOXstock
Udruženje ljubitelja ritma, bluza i roka VOX r’b’r šesti put po redu organizuje letnji međunarodni bluz festival VOXstock 2007.
Već tradicionalno prve letnje subote, VOXstock se 23. juna po četvrti put održava u klubu Aleksandar na Ski stazi na Košutnjaku.
Nastupaju Blues Company & B.C. Horns iz Nemačke, Tommy K. Jr. & Full Blast iz Mađarske i Sven Zetterberg iz Švedske.
Organizatori kažu i da se ove godine na festivalu pojavljuju neki novi i neki stari bluz bendovi iz Srbije, koji po prvi put sviraju na festivalu.
Čast da otvori ovogodišnji festival pripala je Jeleni  Popin i njenom pratećem bendu, a pored nje će sa domaćeg terena nastupiti: Bootleg Blues, Texas Flood i Belgrade Dixieland Orchestra.
Kapije kluba se 23. juna otvaraju u 16, a svirka počinje u 17 časova.
Cena ulaznice u pretprodaji je 600, a na dan koncerta 800 dinara.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.