Popboks - Exit bez Prodigyja & Franz Ferdinanda [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.02.2005. 00:00

Exit bez Prodigyja & Franz Ferdinanda

Prodigy
Exit bez Prodigyja & Franz Ferdinanda
I pored napora organizatora, ova dva slavna imena ipak neće doći na ovogodišnji festival na Petrovaradinu. Prodigy se odlučio da za vreme trajanja festivala ostane u Britaniji, dok se članovi Franz Ferdinanda odmaraju prve dve nedelje jula. Ipak, postoji izvesna verovatnoća da će oba benda u nekoj varijatni doći solo u Beograd ili Novi Sad.
Ostali bendovi koje je Exit pokušao da dovede, a koji iz raznih razloga nisu dostupni su: Beastie Boys (ne odgovaraju datumi), Green Day (sviraju na drugim festivalima), Interpol (nisu u Evropi u to vreme), The Strokes, The White Stripes, The Libertines Sting, Kelis, Moby, System of a Down (nisu na turneji u julu), Kings of Leon (u UK za vreme Exita), Nick Cave & The Bad Seeds (slobodan samo u avgustu).
Organizatori kažu da su trenutno u opticaju ponude Exita za 10 velikih bendova, a uskoro ćemo saznati koja od njih će biti prihvaćena.
A 17. marta je počela online rezervacija ulaznica za Exit 05. Sve što treba da uradite je da popunite formular na strani http://www.exitfest.org/formular/formular.htm.
Na ovaj način rezervišete komplet ulaznica po poklon ceni od 2.500 dinara za sva četiri dana festivala. Prosečna cena kompleta karata će u kasnijoj prodaji iznositi 3500din. Ova ponuda važi samo za teritoriju Srbije i Crne Gore.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.