Popboks - Popečitelji namestili Sijalicu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 19.10.2012. 10:43 · 2

Popečitelji namestili Sijalicu

Loše društvo je ime video singla sa predstojećeg novog albuma grupe Popečitelji. "Novi album nosi naziv Sijalica po istoimenoj pesmi koja se nalazi na njemu i koja donosi određene novine vezane za bend - u smislu vokala!”, kažu članovi grupe povodom izdanja koje će uskoro biti dostupno za besplatan download.

Loše društvo je ime video singla sa predstojećeg novog albuma grupe Popečitelji. "Novi album nosi naziv Sijalica po istoimenoj pesmi koja se nalazi na njemu i koja donosi određene novine vezane za bend - u smislu vokala! Ovo je album na koji smo posebno ponosni. Svaki deo procesa vezan za usnimavanje i kasniju obradu zvuka uradili smo u sopstvenoj režiji u našem studiju i više smo nego zadovoljni kako je to ispalo”, kažu članovi grupe povodom izdanja koje će uskoro biti dostupno za besplatan download.

Prva prilika da se čuju nove pesme ukazaće se već sutra (subota, 20. oktobar) kada Popečitelji od 22 i 30 časova sviraju u Gun Clubu u okviru beogradskog festivala supkulture Paralel. Cena karte u pretprodaji je 400, a na ulazu u klub 500 dinara. Festival počinje danas (petak, 19. 10.), tribinom Kafane i rokenrol u kafani Mornar i nastupom grupe Irie FM u Gun Clubu, a završava se u nedelju (21. 10.) koncertom grupe Veliki prezir.

Ispod možete pogledati video za Loše društvo, koji je sniman aprila ove godine u livnici u Rakovici. Snimatelj je Đorđe Družetić,a montažer i reditelj Vladimir Petrović.



Komentari

  • Gravatar for ?
    ? (gost) | 19.10.2012. 18.12.33
    ?
  • Gravatar for jovano
    jovano (gost) | 22.10.2012. 14.36.21
    jovanke
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.