Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Ego

Ego je nastao 25. februara 2009. god. Sviramo autorsku muziku. Do sada smo imali nekoliko nastupa u Nišu. Učestvovali smo na koncertu "Svet je lep kada pevamo" u Sokobanji; Osvojili drugo mesto na Medijana Balkanrock festivalu u Nišu (20. avgust '10.); Učestvovali na Čupinom memorijalu u sklopu Nisomnije (05. Septembar '10.) kao i u Kumbarinom Rock maratonu (23. Oktobar '10.) i plasirali se u polufinale. Nekoliko puta smo svirali u humanitarne svrhe: 9. April '09. - SKC, Niš (pomoć za lečenje mladog muzičara Srđana Mitića) ; 25. Jun '09. - Amfiteatar na keju, Niš (Bunt i Solidarnost - pomoć deci iz doma Duško Radović); 7. Jul '09. - park Svetog Save, Niš (promocija "Kluba 25" dobrovoljnih davalaca krvi). Prvu samostalnu svirku imali smo 03. decembra '10. u Alternativnom kulturnom centru u Nisu. Sa bendom Nahty smo svirali 05.maja 2011. u klubu Feedback u Nišu.
Ove godine smo otvorili Exit, na Exit Music Live Stage-u 07. jula.

Našu muziku ne volimo da kategorizujemo - sledimo svoje instinkte i emocije, što je i sama suština ravnoteže koju inače predstavlja ego. Bitno je to da "osećamo istu priču" koju se trudimo da podelimo sa ljudima...

Članovi:
Milica Jovanović - vokal;
Milan Mirić - gitara;
Jovana Dinić - gitara;
Slađan Mihajlović - bas gitara;
Dragana Stojiljković (Buca) - bubanj.
 

Website: http://www.facebook.com/ego.sound.nish

E-mail: egosound@hotmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Diluted
Rats Snakes Spiders
VainKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.