Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Drvo truo

 DrvoTruo je akustični trio iz Kikinde čiju postavu čine Jovan Bajkin- vokal i ritam gitara, Stojanovic Srdan (ČinČ, Dž-Dž, Horkestar, Coffee&Cigarettes, Dunst...) - violina i prateci vokal i Aleksandar Lipovan (Teatar, Coffee&Cigarettes, Libertin quartet, ex Očajne Domaćice Rock band...)- gitara.

 
Postojomo nešto više od dve i po godine. Svirali smo u raznim klubovia koji neguju akustičnu svirku u Kikindi, Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Bačkoj Topoli, Novom Bečeju, Bečeju, Kovačici, Lazarevcu i u Podgorici. Odabrani smo kao bend koji je otvorio koncert Lance Lopez-a (USA) u Kikindi i bili smo prdstavnici kulturnog resora opštine Kikinda na IV seminaru bratskih opština u Žilinama( Repblika Slovačka).
 
Avgusta 2011. godine izašao je naš prvi album pod nazivom „Reprodukcija“ koji sadrži pregled našeg dosadašnjeg, dvoipogodišnjeg rada. Na albumu je 10 akustičnih obrada stranih izvođača za koje smo sami uradili aranžmane.
 

 

 

Website:

E-mail: lipovan.aca@sbb.rs


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Trenutno nema pesama za preslušavanje.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.