Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Lude žene

Bend nastao krajem '80-tih u Užicu, a ponovo se okuplja 2009. godine kada i nastupaju na Festivalu „Dobri duhovi devedesetih“ u Užicu. Naredne, 2010. nastupaju na Festivalu „Centrala E761“ u Užicu, a 2011. na Festivalu „In wires“ i Festivalu „Centrala 2011“ predgrupa Zoranu Predinu (ex Lačni Franc). Poslednji nastup Lude žene su imale 30. septembra u Sarajevu u okviru festivala „Tuborg Green Spot“. Tokom 2011. godine bend je radio na svojim pesmama i trenutno završava materijal za svoj prvi studijski album „Anahronija“ koji će se pojaviti krajem godine. Lude žene su: Duško Cicvarić (gitara), Aleksandar Kovačević (vokal), Mihailo Majstorović (vokal), Zoran Djukić (bubanj), Radovan Cicvarić (gitara) i Viktor Kostadinov (bas).

Website: http://www.facebook.com/ludezene

E-mail: ciler@eunet.rs


Preslušavanje (uskoro!):

Cudan san
Ako zaustavis dah
Neznanje je blagoslovKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.