Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Fluid Underground

Fluid Underground,bend iz Vlasotinca, je nastao jos,sada davne 2000.godine i uprkos tom vremenskom jazu uvek se drzao malte ne,jedne te iste tematike.Pod snaznim uticajima bendova,kao sto su Sonic Youth,Mudhoney pa sve do zanrovski cvrscih veterana,Motorhead,Kyuss ili The Melvins, Fluid Underground je posle nekog vremena i posle vise promena clanova benda,stvorio sebi svojstven i prepoznatljiv zvuk.

Bend trenutno radi promociju svog albuma "Decembar" i spota koji je snimljen za pesmu "Jesen" koja otvara album.

Na odredjenim internet portalima bend je postavio na besplatno preuzimanje dva albuma, "Napad i Prve Noci" i "Decembar" koji su kod auditorijuma i kod kriticara,kako domacih tako i stranih prosli odlicno.

 

Website: http://www.facebook.com/pages/Fluid-Underground/115797058431272

E-mail: fluidunderground@yahoo.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Jesen
Snaga grede i konopca
DecembarKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.