Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Alijansa

Bend je nastao u leto 2005godine. Cilj im je da izgrade svoj jedinstven i prepoznatljiv stil ali ipak zbog svog uspeha i kvalitetne muzike najveci uzor im je grupa Whitesnake. Bend je imao priliku da svira kao predgrupa nekima od velikana EX YU scene kao sto su Atomsko Sklonište, YU grupa i drugi! Ovaj bend takodje moze da se pohvali sa nekolicinom nagrada: finale demo masters trunira HITA 202, na Plana Demo Festu od 30 bendova 4 mesto i nagrada za najbolju pesmu "Losa devojka", nekoliko nagrada za najbolji vokal, ucestvovali u jednom delu kvalifikacija za muzicki schow “Rat bendova” TV OBN, 2 mesto prilikom ucesca u emisiji “Live shot” na Kanalu 9, Gitarijada Ratkovo-4 mesto, Gitarijada B.Petrovac-2 mesto, Star gitar fest Novi Sad-3 mesto, ucesce na poznatom festivalu CMOK

Pored ovoga bend je imao jos mnogo nastupa po klubovima i moto skupovima sirom zemlje, (Novi Sad, Zrenjanin, Sombor, Kikinda, Apatin, Vrbas, Backa Palanka, Backa Topola, Backi Petrovac, itd.)

Sto se tice muzike kojom se bavimo, to mozemo podeliti u dva pravca, jedan gde se bavimo caver svirkom (rock i hard rock muzika) tipa: Whitesnake, Bon Jovi, Guns & Roses, The Cult, AC/DC, itd. A drugi sto se tice autorske muzike on tezi vise rock-u i pop rock-u i imamo oko 7 zavrsenih pesama od toga su i dve ucestvovale na CD-u koji se zove "Demonstracija mladosti" i taj CD je okupio 10tak demo bendova iz Vojvodine...

 

Website: http://www.myspace.com/alijansabp

E-mail: milanfica@live.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Bezim
Losa devojka
Samo reci ne (live)Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.